mozgó weboldal, forgó weboldal, forgó képek, flash weboldal, mozgó weblap, forgó weblap, Weboldal készítés, weblap készítés, honlap készítés, országos adatbank, oab, többnyelvű weboldal,
 
  SAJÁT OLDALAINK  
       
 

Iratbox Ügyviteli Rendszer

Felhő alkalmazás, mely bérleti módban működik. A modulokból a funkciókat a felhasználók maguk állíthatják össze.
Irodai Ügyviteli Rendszer, Adminisztrációs Rendszer, Könyvelési Ügyviteli Renszer.

 
       
 

Próba webáruház

Az Iratbox Ügyviteli Rendszer kipróbálható webáruháza.

 
       
 

Weblaphirdetés

Interaktív hirdetési oldal, melyen az ügyfelek indíthatnak reklám kampányokat.

 
       
 

Táviskola

On-line iskola tanároknak tanulóknak. Tanfolyam szervezése, on-line oktatás nyomonkövetése, tesztek készítése, oktató videók feltöltése és letöltése.

 
       
 

Magyar könyvelők

Magyar könyvelőket, adótanácsadókat, könyvvizsgálókat talál az érdeklődő az oldalon, akik precíz, személyre szabott gazdasági tanácsokat, könyvelést vállalnak. A gazdasági vezetők, könyvelők részére pedig naprakész információk találhatók az oldalon.

 
       
 

Lafoxka

Lafoxka egy chat-robot, akivel úgy lehet beszélgetni, mintha ember lenne. Több tízezres taglétszámmal rendelkezik az oldal. Regisztrálni se kell, csak ki kell találni egy egyedi azonosítót és meg kell adni hozzá egy jelszót.

 
       
 

Autós videók

Autóval kapcsolatos videók kategóriákra bontva.

 
       
 

Internetáruház

Webáruházunk reklám oldala. A webáruház kipróbálható, később pedig bérelhető.

 
       
 

Ügyviteli

Az Iratbox Ügyviteli Rendszerünk reklám oldala.

 
       
weblap fejlesztés, weboldal tervezés, tökéletes weboldal, profi weblap, flash weblap, mozgó háttér, mozgó figura,  

FŐOLDAL
SZOLGÁLTATÁSAINK
SAJÁT OLDALAINK
ELÉRHETŐSÉGÜNK


RÓLUNK

 
gyorsmenü
WEBOLDAL KÉSZÍTÉS
IRATBOX ÜGYVITEL
WEBLAP HIRDETÉS
TÁVISKOLA
MAGYAR KÖNYVELŐK
WEBÁRUHÁZ
AUTÓS VIDEÓK
ÖRÖKIFJAK
   

     
  Weblap készítés Weboldal készítés, weblap készítés, honlap készítés, országos adatbank, oab, többnyelvű weboldal,   Elérhetőségünk Weboldal készítés, weblap készítés, honlap készítés, országos adatbank, oab, többnyelvű weboldal,
       
 
A weblap készítés olyan hosszútávú befektetés, mely az értékesítésreszánt termékeket vagy szolgáltatásokat népszerűsíti. A weblap készítés hosszadalmas folyamat, ha látványos és jól használható weboldalt akarunk elérni. Mi a weblap elkészítésekor mindenkor arra törekszünk, hogy az oldal könnyen átlátható, jól használható és látványos legyen. Ennek a követelménynek szerintünk minden weboldalnak eleget kell tennie.

A weblap készítés során minden esetben figyelembe vesszük a kereső optimalizálás alapvető kritériumait, így az általunk készített weboldalak a keresőkben az elsők között jelennek meg. Mi a weblap készítés során látványos és jól használható weboldalak készítését garantáljuk.

A weblap készítés során gondosan ügyelünk arra, hogy a weboldal mindenben megfeleljen az Ön igényeinek, ezért a weboldal készítését az arculat és a weboldal tervezése előzi meg.


 

Országos Adatbank Kft.

www.oab.hu

Telefon: +36-1-700-0073
Mobil: +36-70-211-8969

E-mail: infooab.hu

SZOLGÁLTATÁSAINK:
Weboldal készítés| honlapkészítés| domain és tárhely | webcsomagok | weblap tervezés | weblap optimalizálás | egyszerű weblapok | animáció készítés
webáruház bérlés | többnyelvű weboldal | flash jákékok készítése | flash bannerek | mozgó figurák weblapjába | beszélő figurák weblapjába