mozgó weboldal, forgó weboldal, forgó képek, flash weboldal, mozgó weblap, forgó weblap, Weboldal készítés, weblap készítés, honlap készítés, országos adatbank, oab, többnyelvű weboldal,
 
  SZOLGÁLTATÁSAINK - Weblap tervezés, szerkeszthető oldalak  
       
 

Szerkeszhető oldalakat csak megrendelésre készítünk.

Ezek a weboldalak külsőre úgy néznek ki, mint az egyszerű weblapok, de több oldalból állnak és az oldalakon lévő képek és szövegek folyamatosan változhatnak..
A változtatások végrehajtását különböző módszerekkel tudjuk megoldani.

  • SQL adatbázis biztosításával, melyet akár mi, akár Önök naponta karban tudnak tartani
  • szöveges állományok karbantartásával, melyet Önök tetszőleges időközönként megváltoztathatnak
    A képek feltöltését akár mi, akár Önök el tudják végezni.

Ha további kérdése van a weblaptervezéssel kapcsolatban, kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat! +36-70-211-8969

 
       
 

Többlapos weboldal

Több lapból álló weboldal, mely már tartalmazhat regisztrációt, kérdőívet, kapcsolat oldalt. A tervezési idő. 2-3 hét. Ha szükséges domain nevet és tárhelyet is biztosítunk weboldala számára.

A weboldal sql adatbázist használ, ahová az adatokat elmentjük, és ahonnan az adatok megjelennek.

 
       
 

Videós weboldal

Flash weboldalt választva, mutatós weboldalt készítünk Önnek. A weblap tervezés időtartama 2-4 hét. A weboldalon több egyedi videót helyezünk el. A weblap előnye az egyszerű weboldalakkal szemben, hogy nagyon mutatós, és figyelemfelkeltő.

 
       
 

Szerkeszthető weboldal

Szerkeszthető weboldal választása esetén Önnek lehetőséget biztosítunk, hogy saját maga időről-időre aktualizálja weboldalát. A weblap tervezés időtartama 2-4 hét. Ha új híreket, vagy akciókat akar weboldalán megjeleníteni, mi biztosítjuk a feltöltési felületet, melynek segítségével akár naponta meg tudja változtatni a honlapján lévő adatok egy részét.

 
       
 

3D-s, animációs weboldal

3D-s weboldalak készítését egyedi megrendelésre vállaljuk. Ennek lényege, hogy a honlapja egy 3D-s animációval indul, mely csak pár másodperces, de igen látványos. Akik ezt látták, biztos hogy megmutatják ismerőseiknek, és a versenytársak is csatlakozni fognak egy megtekintés erejéig honlapjának látogatói közé. Ha ki akar tünni az unalmas weboldalak tömegéből honlapjával, akkor ennek a technika segítségével ezt a biztos siker tudatában megteheti. A weblap tervezés időtartama 3-4 hét.
 
       
    Nézze meg főoldalunkon az általunk készített weboldalakat!  
       
    Vissza a szolgáltatásainkra  
       
weblap fejlesztés, weboldal tervezés, tökéletes weboldal, profi weblap, flash weblap, mozgó háttér, mozgó figura,  

FŐOLDAL
SZOLGÁLTATÁSAINK
SAJÁT OLDALAINK
ELÉRHETŐSÉGÜNK


RÓLUNK

 
gyorsmenü
WEBOLDAL KÉSZÍTÉS
IRATBOX ÜGYVITEL
WEBLAP HIRDETÉS
TÁVISKOLA
MAGYAR KÖNYVELŐK
WEBÁRUHÁZ
AUTÓS VIDEÓK
ÖRÖKIFJAK
   

     
  Weblap készítés Weboldal készítés, weblap készítés, honlap készítés, országos adatbank, oab, többnyelvű weboldal,   Elérhetőségünk Weboldal készítés, weblap készítés, honlap készítés, országos adatbank, oab, többnyelvű weboldal,
       
 
A weblap készítés olyan hosszútávú befektetés, mely az értékesítésreszánt termékeket vagy szolgáltatásokat népszerűsíti. A weblap készítés hosszadalmas folyamat, ha látványos és jól használható weboldalt akarunk elérni. Mi a weblap elkészítésekor mindenkor arra törekszünk, hogy az oldal könnyen átlátható, jól használható és látványos legyen. Ennek a követelménynek szerintünk minden weboldalnak eleget kell tennie.

A weblap készítés során minden esetben figyelembe vesszük a kereső optimalizálás alapvető kritériumait, így az általunk készített weboldalak a keresőkben az elsők között jelennek meg. Mi a weblap készítés során látványos és jól használható weboldalak készítését garantáljuk.

A weblap készítés során gondosan ügyelünk arra, hogy a weboldal mindenben megfeleljen az Ön igényeinek, ezért a weboldal készítését az arculat és a weboldal tervezése előzi meg.


 

Országos Adatbank Kft.

www.oab.hu

Telefon: +36-1-700-0073
Mobil: +36-70-211-8969

E-mail: infooab.hu

SZOLGÁLTATÁSAINK:
Weboldal készítés| honlapkészítés| domain és tárhely | webcsomagok | weblap tervezés | weblap optimalizálás | egyszerű weblapok | animáció készítés
webáruház bérlés | többnyelvű weboldal | flash jákékok készítése | flash bannerek | mozgó figurák weblapjába | beszélő figurák weblapjába