mozgó weboldal, forgó weboldal, forgó képek, flash weboldal, mozgó weblap, forgó weblap, Weboldal készítés, weblap készítés, honlap készítés, országos adatbank, oab, többnyelvű weboldal,
 
  SZOLGÁLTATÁSAINK - Kereső optimalizálás  
       
 

Jó helyezés a keresőkben
Mi is az a kereső optimalizálás? A honlap látogatottságának növelése úgy, hogy a honlap témájához kapcsolódó kulcsszavakra keresve, a honlap minél előrébb szerepeljen a keresők találati rangsorában.

A kereső optimalizálás tulajdonképpen a honlap célzott reklámja.
A kereső optimalizálás segítségével jelentősen növelhető a honlap témája iránt érdeklődő látogatók száma.

Honlapját akár mi készítjük, akár már egy kész honlapról van szó, átlalakítjuk úgy, hogy a Google és más keresőkben előkelő helyezést érjen el, az Ön által megadott kulcsszavakra.

 
       
 

Mi kell a jó helyezéshez a keresőkben?

A jó rangsorhoz elengedhetetlen feltétel, hogy valóban tartalmas, színvonalas, az adott témakörre specializálódott oldalakat készítsünk. Ha nemcsak azért készítünk honlapot, hogy a névjegykártyánkon szerepeljen, akkor minimális cél, hogy legalább a cég nevére rákeresve a keresőkben mások is megtalálják vállalkozásunkat.

Már a weblaptervezés során úgy kell az oldalt felépíteni, hogy ez a cél messzemenően megvalósuljon.

Ha egy kicsit komolyabban vesszük az Internetes jelenlétet, akkor a keresőoptimalizálás hozzásegít ahhoz, hogy látogatottságunk többszörösére növekedjen.

 
       
 

Hiedelmek a kereső optimalizásával kapcsolatban:

  • Flash oldalakat nem lehet a keresőkben megtalálni.
    Nem igaz. Aki igazán ért a kereső optimalizáláshoz tetszőleges oldalt el tud helyezni jó találati helyen a legnagyobb keresőkben.
  • Keretes oldalakat nem lehet a keresőkben megtalálni.
    Nem igaz. Ez az állítás több éve elavult. A keretes oldalak ugyanúgy elhelyezhetők a keresőkben, csak az oldal felépítése során ügyelni kell az oldal kialakítására.
  • Ha egyszer bekerül az oldal a keresők találati listájába már semmit se kell tenni.
    Nem igaz. Manapság már nagyon sokan dolgoznak azon, hogy honlapjuk, vagy megbízottjuk honlapja minél előkelőbb helyre kerüljön a keresők találati listájában.Egy weblap jó helyezésésének megszerzése nagy előnyökkel jár, ezért folyamatosan figyelni kell, hogy ez a helyezés még mindig él-e? Ha a weboldal megváltozik, esetleg átszerkesztés miatt a neve megváltozik, a találati listából azonnal kieshet, ezért a módosítások során a weboldal készítéjőnek nagy gonddal kell eljárni.
 
       
   

Oldalaink helyezése a Google találati listájában

         
         
         
Oldal neve:
lafoxka.hu
összes találat: 1 420 000
helyezés: 1.
kereső szó:
magyar chat robot
  Oldal neve:
robotpark.hu
összes találat: 181 000
helyezés: 1.
kereső szó:
robotpark
         

Oldal neve:
autosvideokhu
összes találat: 48 600 000
helyezés: 1.
kereső szó:
autós videók

  Oldal neve:
taviskola.hu
összes találat: 166 000
helyezés: 1.
kereső szó:
taviskola
         
Vissza a szolgáltatásainkra
 
 
weblap fejlesztés, weboldal tervezés, tökéletes weboldal, profi weblap, flash weblap, mozgó háttér, mozgó figura,  

FŐOLDAL
SZOLGÁLTATÁSAINK
SAJÁT OLDALAINK
ELÉRHETŐSÉGÜNK


RÓLUNK

 
gyorsmenü
WEBOLDAL KÉSZÍTÉS
IRATBOX ÜGYVITEL
WEBLAP HIRDETÉS
TÁVISKOLA
MAGYAR KÖNYVELŐK
WEBÁRUHÁZ
AUTÓS VIDEÓK
ÖRÖKIFJAK
   

     
  Weblap készítés Weboldal készítés, weblap készítés, honlap készítés, országos adatbank, oab, többnyelvű weboldal,   Elérhetőségünk Weboldal készítés, weblap készítés, honlap készítés, országos adatbank, oab, többnyelvű weboldal,
       
 
A weblap készítés olyan hosszútávú befektetés, mely az értékesítésreszánt termékeket vagy szolgáltatásokat népszerűsíti. A weblap készítés hosszadalmas folyamat, ha látványos és jól használható weboldalt akarunk elérni. Mi a weblap elkészítésekor mindenkor arra törekszünk, hogy az oldal könnyen átlátható, jól használható és látványos legyen. Ennek a követelménynek szerintünk minden weboldalnak eleget kell tennie.

A weblap készítés során minden esetben figyelembe vesszük a kereső optimalizálás alapvető kritériumait, így az általunk készített weboldalak a keresőkben az elsők között jelennek meg. Mi a weblap készítés során látványos és jól használható weboldalak készítését garantáljuk.

A weblap készítés során gondosan ügyelünk arra, hogy a weboldal mindenben megfeleljen az Ön igényeinek, ezért a weboldal készítését az arculat és a weboldal tervezése előzi meg.


 

Országos Adatbank Kft.

www.oab.hu

Telefon: +36-1-700-0073
Mobil: +36-70-211-8969

E-mail: infooab.hu

SZOLGÁLTATÁSAINK:
Weboldal készítés| honlapkészítés| domain és tárhely | webcsomagok | weblap tervezés | weblap optimalizálás | egyszerű weblapok | animáció készítés
webáruház bérlés | többnyelvű weboldal | flash jákékok készítése | flash bannerek | mozgó figurák weblapjába | beszélő figurák weblapjába